Υπηρεσίες 

Τα κέντρα ακοής Sonus Center στη Λάρισα έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε προσιτές τιμές σε όλους τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους το επίπεδο ποιότητας ζωής που επιθυμούν. Προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων ακοής, σ’ ένα φιλικό περιβάλλον, συνδυάζοντάς την με χαμηλές τιμές και σημαντικές ευκολίες πληρωμής.

Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει για εσάς μια σειρά δωρεάν παροχών για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας, όπως:
 • εφαρμογή και ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας
 • καθαρισμός και συντήρηση

Τέλος, αναλαμβάνουμε άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά το service των ακουστικών σας από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παρέχουμε τη δυνατότητα επίσκεψης κατ’ οίκον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή ακουστικού βαρηκοΐας

Το εργαστήριό μας
Σε μια ακόμη προσπάθεια να παρέχουμε άμεση βοήθεια και εξυπηρέτηση στους συνανθρώπους μας οι οποίοι εμπιστευθήκαν την ακοή τους σε μας, δημιουργήσαμε ένα άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο εργαστήριο το οποίο:

    1. Κατασκευάζει τα εκμαγεία των οπισθωτιαίων ακουστικών
    2. Κατασκευάζει τα ενδοκαναλικά ακουστικά
    3. Επισκευάζει τυχόν βλάβες δικών μας αλλά και άλλων εταιρειών.
    4. Κάνει τα απαραίτητα εξαμηνιαία σέρβις συντηρήσεως, των πελατών μας, εντελώς δωρεάν.

Με τον τρόπο αυτό η ευθύνη είναι δική μας και όχι κάποιο απρόσωπο εργαστήριο σε μια άλλη πόλη. Ο χρόνος παράδοσης είναι το πολύ δυο με τρεις ημέρες και φυσικά το κόστος πολύ χαμηλότερο αποφεύγοντας έξοδα αποστολών και κέρδη τρίτων.
Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύθηκαν όλοι στο εξωτερικό σε εταιρείες οι οποίες εξειδικεύονται στην κατασκευή εκμαγείων και κατασκευές ενδοκαναλικών ακουστικών. Τα υλικά μας ελέγχονται από το σύστημα ποιότητας ΕΚΕΒΥΛ και το εργαστήριο μας πιστοποιήθηκε με αριθμό πιστοποίησης CE ΕΠ 752032015 από τον
Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) www.eof.gr


Χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή συντήρηση του ακουστικού σας
 • Φροντίστε το ακουστικό σας και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί για χρόνια.
 • Πάντα διατηρείτε το ακουστικό σας καθαρό και στεγνό.
 • Για να διατηρείτε την ενέργεια της μπαταρίας, όταν δεν φοράτε το ακουστικό σας, ανοίξτε την μπαταριοθήκη.
 • Η μπαταρία να μην έρχεται σε επαφή με τα εσωτερικά ελάσματα, τα οποία τροφοδοτούν το ακουστικό σας με το ρεύμα της μπαταρίας.
 • Κάντε το συνήθεια να καθαρίζετε το ακουστικό σας σε καθημερινή βάση.
 • Ποτέ μην χρησιμοποιείτε οικιακά καθαριστικά ή λάδι για να καθαρίσετε το ακουστικό σας.
 • Κατά τη διάρκεια της νύχτας τοποθετήστε το ακουστικό σας σε ειδικό κουτί αφυγράνσεως (μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον ειδικό ακοοπροθετιστή σας). Αφαιρεί την υγρασία και επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του ακουστικού σας.
 • Πάντα να ελέγχετε αν έχετε αφαιρέσει το ακουστικό από το αυτί σας πριν κολυμπήσετε, κάνετε ντους ή πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σπρέι μαλλιών. Επίσης θα ήταν καλό αν κάνατε έναν έλεγχο και στις τσέπες των ρούχων σας προτού τα πλύνετε.
 • Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πως μπορείτε να συντηρήσετε το ακουστικό σας, παρακαλούμε να μελετήσετε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες του προϊόντος.